Skadeservice/reparation

Vi udfører reparation og skadeservice på alle biler

Skadeservice/­reparation

Er der sket en skade på din bil, er vi hos Vestegnens Autocenter parate til at udbedre den. Vi sikrer en god og tryg oplevelse, når din bil skal til reparation. Med os som din automekaniker er din bil hurtigt tilbage på vejene.

På vores autoværksted kan vi eksempelvis stå for reparation af følgende:

  • Aircondition
  • Batteri
  • Udstødning
  • Ruder
  • Bremser

Gennem grundig fejllæsning sørger vi for at stille den rette diagnose. Således sikrer vi, at du for den optimale løsning, og vi på bedste vis kan rette op på fejlen. Har du været involveret i et trafikuheld, hvor din forsikring er indover, varetager vi også forsikringsskader.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vi reparerer og servicerer alle mærker og modeller

Uanset hvilken type bil vi står for at servicere eller reparere, anvender vi udelukkende kvalitetssikre reservedele med henblik på, at en eventuel garanti fortsat skal være gældende. Løbende gennemgår vores automekanikere efteruddannelse indenfor faget, hvorfor vi altid kan tilbyde tidssvarende løsninger i højeste kvalitet.

Få en lånebil ved omfattende reparationer

Det kan være besværligt og omfattende, når din bil skal på værksted. Vi stiller derfor gerne en lånebil til din rådighed, når vi står for at reparerer en tidsomfattende skade. Således kan du hurtigt komme videre, når din bil holder på vores værksted.

Står vi for skadeservice, lægger vi vægt på at involvere dig i processen. Vi udfører ikke reparationer, som ikke er aftalt med dig. Det er din garanti for, at du ikke vil stå med uforudsete udgifter. En tæt dialog er altafgørende for os.

Kontakt os for en aftale om skadeservice

Er du interesseret i at aftale en tid for skadeservice eller få et uforpligtende tilbud på reparationen, er du velkommen til at tage kontakt til os. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular, så vender vi hurtigt tilbage med svar på din forespørgsel. Skal vi tage en snak om opgaven, kan du også ringe til os på telefon 43 43 58 58 eller skrive til os på e-mail info@vs-autocenter.dk. Vi ser frem til at se dig på vores værksted.