Serviceeftersyn

Vi sørger for at garantien holder

Serviceeftersyn

Serviceeftersyn

Det er vigtigt jævnligt at have din bil til serviceeftersyn. Så er du sikker på at køreegenskaber såvel som sikkerhed altid er i orden. Overholder du dine serviceintervaller forbliver bilens garanti intakt, ligesom bilens levetid forlænges.

Hos Vestegnens Autocenter tilbyder vi alle former for serviceeftersyn og -tjek på alle biler, uanset mærke, model og årgang. Vi tilbyder blandt andet:

  • Lille servicetjek
  • Stort serviceeftersyn
  • Service efter fabrikkens forskrifter

Er du i tvivl om hvad din bil har behov for? Så kontakt os. Vi yder kompetent rådgivning og vejledning, og finder i fællesskab ud af hvilke behov du og din bil har.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vi sørger for at garantien er intakt

Din bils serviceinterval afhænger af hvor meget du kører i den. Almindeligvis vil bilen skulle til service et sted med 10.000 km. og 30.000 km. – dette varierer dog fra fabrikant til fabrikant, ligesom bilens alder også spiller ind. Kører du mindre end det pågældende kilometerantal, vil din bil alligevel skulle til service ved et fast interval, typisk hvert eller hvert andet år.

Med mange år i branchen har vores automekanikere altid styr på, hvilke bilproducenter der kræver hvad på hvilke biler, for at deres garanti holdes intakt. Garantien dækker, i forskellige omfang, defekter, skader og lignende, og derfor en vigtig sikkerhed for dig som bilejer.

Slip for besværet og lad os om at holde styr på detaljerne

Som bilejer ved vi at der kan være mange ting at holde styr på. Foruden forsikringer og garantier, er der en række bestemmelser der skal overholdes i faste intervaller, som for eksempel serviceeftersyn. Hos Vestegnens Autocenter ønsker vi at gøre det så nemt for dig som muligt. Når du bliver oprettet i vores system holder vi styr på detaljerne og når du får foretaget servicetjek hos os, så sørger vi naturligvis for alle papirerne og stempel i servicebogen.

Book tid til serviceeftersyn

Vil du booke tid til et serviceeftersyn eller har du spørgsmål vedrørende garantier, intervaller eller lignende, så er du altid velkommen til at ringe til os. Vi kan kontaktes på telefon 43 43 58 58 og på e-mail info@vs-autocenter.dk. Du er også velkommen til at benytte vores kontaktformular.