Klargøring til syn

Vær sikker på at gå igennem syn første gang

Klargøring til syn

Synsklargøring

Når din bil skal til lovpligtigt syn, kan det være en fordel at køre bilen forbi den lokale automekaniker først. Så er du sikker på at alt er i orden og at din bil går igennem det periodiske syn i første omgang.

Vi gennemgår din bil fra A-Z, så vi er sikre på at det hele virker som det skal. Ved en synsklargøring gennemgår vi blandt andet:

  • Lygter, reflekser og horn
  • Udstødning, herunder røg- og kulilteudledning
  • Støjudledning
  • Styretøj, karosseri og bremser
  • Undervogn

… samt alt andet, der er relevant i forbindelse med det periodiske syn.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Vi gør bilen klar

Konstaterer vores dygtige automekanikere fejl eller mangler på bilen, som vil have indflydelse på, om hvorvidt din bil går gennem syn, tilbyder vi naturligvis at udbedre disse. Vi sørger dog altid for at informere dig først, så du ikke lige pludselig står og skal forholde dig til uforudsete udgifter. Ærlig snak og gennemsigtig dialog er nøgleord for os, så du altid kan føle dig i trygge hænder hos Vestegnens Autocenter.

Lad os klare det hele

Når din bil skal til det lovpligtige periodiske syn, skal der sættes tid af, bilen skal køres i synshallen og hentes igen. Hvis du dertil vælger at få gjort bilen klar til syn hos dit lokale autoværksted, skal dette yderligere koordineres. Hos Vestegnens Autocenter tilbyder vi derfor at klare det hele for dig i én omgang: vi gennemfører et synstjek på bilen og gør den klar til selve synet, hvorefter vi kører den til synshallen for dig. Vi henter den også igen, så du bare skal afhente den, præcis hvor du efterlod den – nemlig hos os. Det synes vi er det nemmeste for dig.

Book en tid nu

Ønsker du at booke en tid til synsklargøring, har du spørgsmål til, hvad det kræver at gå igennem syn eller måske noget helt tredje? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 43 43 58 58 eller på e-mail info@vs-autocenter.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.