Dækcenter

Hjulskift, opbevaring og nye dæk

Dækcenter

Hjul- og dækskift

Hos Vestegnens Autocenter tilbyder vi skift af hjul og dæk til sæsonen – hurtigt og effektivt, så du kan være sikkert tilbage på vejene inden for kort tid.

Det er vigtigt for sikkerheden i trafikken at man husker at skifte til henholdsvis sommer- og vinterdæk. Tommelfingerreglen er at man skal have skiftet hjul når temperaturen ligger omkring de 7 grader, hvilket ofte er i marts/april og oktober/november. Sæsondækkene er tilpasset vejenes temperaturer såvel som årstidernes typiske vejrforhold og sikrer det bedst mulige vejgreb såvel som optimal brændstofudnyttelse.

Opbevaring

Dæk og hjul fylder i garagen, kælderrummet eller skuret, så derfor tilbyder vi naturligvis at opbevare dine hjul og dæk tørt og sikkert, uden for sæsonerne.

Kvalitets reservedele og 3 års garanti

Vi bruger og forhandler kun reservedele og tilbehør i OE kvalitet, på den måde sikres at evt. garanti på bilen bibeholdes og at reservedelene har længst mulig levetid. Der ydes 3 års garanti på reservedele, hvis der er tale om fabrikations- eller materialefejl.

Nye dæk

Dækproducenterne udvikler ny teknologi på dæk hele tiden, så de yder bedst muligt både under almindelige og ekstreme vejrforhold.

Det kræver en del viden at at vælge de rigtige dæk til din bil, alt afhænger af årstid og kørselsmønster. Kører du mest korte ture, mest på motorvej eller måske en blanding.

Vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige dæk til din bil, da ting som vejgreb, støj, økonomi, belastning, hastighed alt sammen er ting man skal tage stilling til.

Sommer-, vinter- og helårsdæk

De fleste ved at det anbefales at køre på sommerdæk om sommeren og vinterdæk om vinteren, men hvad er helårsdæk og hvor gode er de i forhold til at køre med sommer-/vinterdæk?

Helårsdæk skal ses som et alternativ til at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Du skal dog ikke se det som en besparelse at køre på helårsdæk, da man om sommeren ikke slider på vinterdækkene og omvendt. Den lille besparelse der evt. kan være, er skiftet mellem sommer- og vinterdæk, som naturligvis ikke er aktuel hvis man kører på helårsdæk.

Kontakt os

Vil du booke en tid eller har du spørgsmål vedrørende din bil, så kontakt os allerede i dag. Vi kan kontaktes på telefon 43 43 58 58, på e-mail info@vs-autocenter.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Vestegnens Autocenter.